Vineri, 17 iunie, la Sala Europa din Slobozia are loc preselecția pentru Concursul Naţional ,,Trofeul Tinereţii“ Amara 2022

Preselecţia ediţiei cu numărul 54 a Festivalului – concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti ,, Trofeul Tinereţii “ – Amara 2022 se va organiza în data de 17 iunie 2022, începând cu ora 11:00, în Slobozia, la Sala ,,Europa” a Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Festivalul-concurs este deschis participării tinerilor între 16 – 25 ani având drept scop afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii uşoare româneşti şi , nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreţi cu o serie de personalităţi ale muzicii uşoare din România.

În perioada 30 – 31 Iulie 2022 va avea loc cea de-a 54-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare Româneşti “Trofeul Tinereţii” – Amara, la Grădina de vară Amara.

Înscrierile pentru concurs vor fi făcute atat de Centrele Judeţene pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Şcolile Populare de Arte, cat si individual, pe baza fişei de înscriere si a copiei dupa cartea de identitate, ce va fi trimisă pe adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, b-dul Matei Basarab, nr.22, Slobozia, cod 920031, jud. Ialomiţa, tel./fax.0243-231151, sau pe adresa de mail consiliullocalamara@yahoo.com ori direct în ziua preselecţiei.

Fiecare participant (concurent) va interpreta două piese, din creaţia românească , de preferat diferite ca structură ritmică. Pentru preselecţie, participanţii vor aduce CD-uri /stick-uri cu piesele pe care doresc să le interpreteze.

Detalii suplimentare privind desfăşurarea Festivalului se pot obţine accesând site-ul www.festivalulamara.ro, secţiunea Regulament.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved