Victor Moraru vrea în Parlament pentru a fi „de partea ialomițenilor”

 

Victor Moraru, ex-președintele Consiliului Județean Ialomița, candidează primul pe lista de la Senat din partea Pro România. Motivul înscrierii sale în cursa pentru alegerile parlamentare este acela de a ajuta „în continuare județul nostru”, așa cum o face „de 20 de ani de la nivelul administrației locale”.

Dragi ialomițeni, vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat la alegerile locale. Am fost și sunt în continuare recunoscător pentru fiecare vot, pentru fiecare efort pe care l-ați făcut pentru a putea continua dezvoltarea Ialomiței. Candidez pentru funcția de senator, ca reprezentant al județului Ialomița. De aceea, în aceste alegeri parlamentare, voi avea nevoie din nou de energia și ajutorul dumneavoastră.

Am decis să merg în Parlament, pentru că vreau să ajut în continuare județul nostru. Așa cum o fac de 20 de ani de la nivelul administrației locale, îmi voi pune toată experienta la dispoziția Parlamentului României, unde vreau să facem legi bune pentru toți românii, dar, în același timp, să mă dedic de acolo interesului ialomițenilor”, scrie Victor Moraru într-un mesaj pe pagina sa de socializare.

Acesta se arată indignat de faptul că parlamentarii care au cerut votul până acum, odată ajunși în Parlament, nu și-au mai făcut simțită prezența și au uitat de ce au fost trimiși acolo. În același mesaj, Moraru susține că vrea să procedeze altfel și că „este vremea ca ialomițenii să aibă o legătură mai strânsă cu reprezentantul lor din legislativ.”

Până acum, cei mai mulți dintre parlamentari v-au cerut votul și apoi nu ați mai auzit nimic de ei timp de patru ani. Au stat bine mersi în scaunele călduțe din Parlament și au uitat pentru ce au fost trimiși acolo. Știți că eu nu voi fi așa. Vreau să procedăm altfel! Este vremea ca ialomițenii să aibă o legătură mai strânsă cu reprezentantul lor din legislativ și vă promit că voi asculta ca și până acum fiecare doleanță și voi încerca să fac tot posibilul pentru a rezolva problemele oamenilor.

Știți că puteți avea încredere în mine. Știți că voi fi mereu de partea dumneavoastră și în Parlament”, le transmite candidatul la Senat tuturor ialomițenilor care vor vota în 6 decembrie.

Victor Moraru a fost primarul orașului Amara timp de 16 ani, a condus Consiliul Județean Ialomița vreme de un mandat și a obținut un scor de peste 17 la sută la alegerile locale din 27 septembrie 2020, unde a candidat din partea Pro România, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved