Victor Moraru, de patru ani în fruntea județului

 

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, este un personaj controversat, aflat de patru ani la „cârma” județului. Adulat de unii, criticat de alții, „campionul fondurilor europene”, după cum a fost supranumit de deputatul liberal Tinel Gheorghe (N.R. Haideți c-am trăit s-o vedem și p’asta! Deputatul pădurar să recunoască și el că Moraru se pricepe la ceva!), a reușit totuși să facă în doar patru ani ce n-au putut alții în treizeci: să asfalteze 220 de km de drumuri județene și să atragă fonduri europene de peste 170 de milioane de euro pentru modernizarea celei mai mari unități spitalicești din Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Se declară mulțumit de ce a reușit să realizeze în toți acești ani, însă lasă ca aprecierile să vină din partea ialomițenilor, și nu doar din direcția celor care l-au votat.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Victor Moraru le mulțumește tuturor celor care au pus umărul la implementarea proiectelor și, implicit, la dezvoltarea județului, astfel încât promisiunile sale din campanie să devină realitate și să pună Ialomița „pe harta județelor moderne din România”.

S-au împlinit patru ani de când am fost ales președinte al Consiliului Județean Ialomița. Mă uit în urmă cu satisfacție, pentru că am certitudinea că am pus Ialomița pe harta județelor moderne ale României. În ciuda tuturor vocilor răutăcioase, ialomițenii văd mai bine, iar ei sunt singurii mei critici sinceri.
Le sunt recunoscător în primul rând cetățenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în ultimii patru ani. De asemenea, le mulțumesc colegilor consilieri car
e m-au ales în fruntea CJI, pentru munca pe care am făcut-o împreună în interesul județului. Nu am cum să-i uit pe toți angajații Consiliului Județean Ialomița care în fiecare zi, alături de mine, punem umărul ca toate proiectele să se finalizeze cu bine. Aceleași mulțumiri se îndreaptă și către toți partenerii CJI cu care implementăm proiecte‼”, scrie Victor Moraru în mesajul său pe Facebook.

Acesta mai spune că își dorește să atingă toate obiectivele pe care și le-a propus și să ducă la bun sfârșit toate proiectele pentru care s-a luptat și a obținut deja finanțare.

(…) Mă refer aici la modernizarea a peste 220 de km de drumuri județene, astfel încât să avem șosele bune, așteptate de atâta timp. Vreau să facem din Spitalul Județean de Urgență Slobozia un spital modern, și, mai ales, să implementăm toate proiectele finanțate din fonduri europene în valoare de peste 170 milioane de euro. Trebuie să sprijinim în continuare olimpicii și părinții tineri, sportul ialomițean și proiectele frumoase de cultură.

Dar mai ales, trebuie să ajungem să spunem că suntem mândri de județul nostru”, a conchis șeful Consiliului Județean Ialomița.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved