Vești bune din Fetești: au fost semnate alte 16 contracte susținute cu fonduri europene

Săptămâna trecută, primarul municipiului Feteștiui a semnat încă 16 contracte de finanțare care au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în luna noiembrie a anului trecut și care sunt susținute cu fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Proiectele vizează renovarea energetică a 15 blocuri de locuințe, dotarea Feteștiului cu mobilier urban inteligent, cu un panou vizual electronic de informare a persoanelor cu dizabilități, cu echipamente de monitorizare video și cu accesoriile necesare pentru funcționarea acestora, precum și utilarea unui centru de monitorizare, în timp real, a situației din localitate.

Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care sunt implicați în aceste proiecte, pentru că la nivelul Primăriei s-au constituit echipe de proiect care muncesc foarte mult pentru implementarea lor. Așteptăm cu interes și deschiderea exercițiului financiar european pe 2021-2027, acolo unde avem și alte surse de finanțare pentru dezvoltarea orașului. Le mulțumesc încă o dată celor care au fost implicați și sper ca împreună să ducem la bun sfârșit toate aceste proiecte pe care ni le-am propus, astfel încât să creăm condiții optime pentru dezvoltarea Feteștiului și pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi a locuitorilor municipiului nostru”, a declarat Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved