Va reuși Laurențiu Șonchereche ce nu au reușit Radu Văcăruș și Gheorghe Catrinoiu?

* De treizeci de ani, foștii edili au promis că blocul F9 din Fetești va fi demolat. Va reuși primarul Laurențiu Șonchereche ce nu au reușit înaintașii săi? Rămâne de văzut! Cert este că rezolvarea se află pe agenda sa de lucru. Am reținut de pe pagina de facebook a primăriei Fetești următoarea postare.

Blocul de locuințe F9 din Fetești se află într-o stare avansată de degradare, punând în pericol siguranța locuitorilor din zonă. În acest context, administrația publică locală a luat decizia ca demolarea acestei clădiri să fie o prioritate pentru protejarea cetățenilor și a proprietăților lor.

Cu toate acestea, procedurile de demolare sunt îngreunate de faptul că unele apartamente sunt înregistrate la Oficiul de cadastru și se află în proprietatea locatarilor.

Pentru a rezolva această situație, Primarul Laurențiu Șonchereche a declarat că interesul public primează și că administrația publică locală va face toate demersurile necesare pentru a găsi o soluție.

În acest sens, prima etapă a procesului va viza expertizarea clădirii pentru a determina gradul de degradare și riscurile asociate. Această expertiză va oferi o imagine detaliată a stării clădirii și va ajuta la luarea unei decizii cu privire la următorii pași.

Administrația publică locală va colabora cu proprietarii apartamentelor pentru a găsi soluții adecvate care să țină cont de interesele ambelor părți. Scopul final este demolarea clădirii F9 în cel mai scurt timp posibil și garantarea siguranței cetățenilor din zonă.”

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved