UNUI ROMÂN I-AU FOST SFĂRÂMATE VERTEBRELE PENTRU CĂ A RIDICAT DRAPELUL ROMÂNIEI ÎN FAȚA UNUI STRĂIN

Dan Ciprian Grăjdeanu, șeful „Frăției Ortodoxe” a fost rănit grav în lupta pentru Transilvania de la Băile Tușnad! Astăzi va fi operat „de urgență” la coloana vertebrală de către domnul doctor Ștefan Mindea. Să vă rugați fraților pentru camaradul nostru și pentru doctorul care cu ajutorul lui Dumnezeu îi va salva sănătatea!

Unui român i-au fost sfărâmate vertebrele pentru că a ridicat Drapelul României în fața unui prim ministru al unui stat străin care a venit în România să scuipe pe acest Drapel prin declarațiile sale iredentiste, prin toate atacurile lui împotriva Art. 1 din Constituția României!

Unui român i-au fost zdrobite oasele de către „forțele de ordine” care au executat un ordin venit de la cel mai mare nivel, de la guvernul unui stat care se sinucide în fața Ungariei.

Dan Grăjdeanu nu a fost în niciun fel violent, dimpotrivă a îndemnat lumea să nu răspundă la niciun fel de provocări. În momentul în care însă, coloana oficială a lui Viktor Orban a ieșit din așa zisă universitate de vară de la Băile Tușnad, s-a primit „porunca” ca românii să fie îndepărtați cu violență din calea ei. Jandarmii și trupele speciale „și-au făcut treaba” cu o forță de nedescris. Atât Dan, cât și eu personal le-am solicitat înainte să ne permită accesul la conferința publică unde a vorbit Orban, sub cuvânt de onoare că nu o vom tulbura prin scandări, ci „doar” prin steaguri tricolore și două bannere. Nu am avut cu cine dialoga.

Cei de la „dialog” jandarmerie au fost doar de decor… erau depășiți de situație. Seful de cabinet al lui Viktor Orban care s-a ocupat de vizita lui și de organizarea „universității” iredentiste este șeful serviciului de informații al Ungariei. Nu prea s-a spus acest lucru…deși acest aspect spune atât de multe… cam totul.

La Băile Tușnad s-a exercitat puterea unui stat străin pe teritoriul României. La Băile Tușnad a fost un stat în stat, iar autoritățile competente ale statului român nu numai că nu au oprit acest fapt, ci au reacționat total abuziv împotriva noastră. Nu au nicio scuză.

Dacă ni se permitea accesul și dacă tulburam verbal sau fizic, în orice mod discursul lui Viktor Orban, de-abia atunci ar fi putut să intervină. Nu ar fi fost cazul. Le-a fost teamă că Tricolorul Românesc ar fi tulburat mulțimea adunată să-l aclame pe Orban.

Le-a fost teamă că Transilvania, pământ românesc îi deranjează la culme pe „studenții” universității și mai ales pe șeful statului străin. Și pentru asta

– ne-au blocat,

– pentru asta i-au frânt vertebrele lui Dan Grăjdeanu,

– pentru asta Ministerul de Interne a protejat o activitate antiromânescă.

Repet, aici nu este vorba de protecția unui demnitar străin aflat pe teritoriul României (în vizită oficială – n.r.), căci nu era amenințat în niciun fel. Toate structurile informative din România au știut (prin monitorizarea care se face asupra noastră) că NU aveam nicio intenție de violență, nici măcar verbală, dacă ni se permitea audierea discursului lui Viktor Orban.

Atunci pentru ce a fost nevoie să ni se rupă Drapelul României ?

Pentru ce a fost nevoie să i se rupă oasele lui Dan Grăjdeanu?

Camaradul meu drag, să-ți dea Dumnezeu sănătate! „Brazii nu se îndoiesc, ci se frâng!”. Tu nu te-ai îndoit! Iar Bunul Dumnezeu va face ca dreapta ta coloană să fie din nou ce a fost si mai mult decât atât! Iar data viitoare, în spatele ei vor fi mai mulți români frate, pentru ca niciun gard de metal, niciun vrăjmaș să nu te mai poată atinge!

Iată, binecuvântat cu jertfă, mergi cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Mihai TÎRNOVEANU

ART EMIS ACADEMY

Aranjament grafic – I.M.

–––––––––––-

[1] Sursa – Mihai Tîrnoveanu – https://www.facebook.com/mihail.s.tarnaveanul – 26 iulie 202

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved