Unirea Slobozia s-a pregătit intens pentru debutul în SuperLiga

Unirea Slobozia și-a început pregătirile pentru debutul în SuperLiga Națională la fotbal cu obișnuitul joc amical în compania Abatorului Slobozia, pe stadionul 1 Mai din Slobozia. A fost un scor fluviu pentru elevii lui Adrian Mihalcea (16 – 0), autorii golurilor fiind Afalna (3), Vlăsceanu (3), Coadă (2), Perianu (2), Lazăr, Purece, Pacionel, Gârbacea, Filip Ilie și Ariel Lopez (1).

Titulari au fost Rusu – Dorobanțu, Lazăr, Pospielov, Serbănică – Coadă, Pacionel – Gîrbacea, Purece, Vlășceanu – Afalna, după pauză au fost introduși pe teren portarul Georgescu și jucătorii de câmp Ciupercă, Dinu, Antoche, Ariel Lopez, M. Lemnaru, Perianu, Filip și Ilie.

Înainte de a pleca în cantonament la munte la Brașov, pe 15 iunie Unirea a mai disputat un amical, la Mogoșoaia, în compania Petrolului Ploiești.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, golurile fiind marcate de Seto (Petrolul – penalty) și Gele (Unirea – penalty). Unirea Slobozia, cu nu mai puțin de nouă noutăți în lot, a început meciul în următoarea formulă: Rusu – Medina, Antoche, Pospielov, Șerbanică – A.Lopez, Coadă – Afalna, Purece, Vlăsceanu – Filip Ilie. Au mai jucat Georgescu, Dorobanțu, Dinu, Lazăr, Perianu, Pacionel, Mih.Lemnaru, Gîrbăcea, Gele.

Pe timpul șederii la Brașov, Unirea a mai avut perfectate două meciuri tari. Pe … iunie a întâlnit chiar la ea acasă echipa Sepsi Sf. Gheorghe. La pauză elevii lui Adrian Mihalcea conduceau cu 1-0, prin golul lui Constantin Toma din minutul 23, care a executat perfect o lovitură liberă din afara careului. Gazdele au dominat însă clar ultima jumătate de oră a partidei, reușind egalarea prin Denis Rența în minutul 73, având și o bară în minutul 79, după șutul lui Marius Coman, nou transferat de la Corvinul Hunedoara.

Sâmbătă, 22 iunie, Unirea Slobozia a disputat un amical pe stadionul din Ghimbav în compania echipei Dinamo București. Și în această partidă scorul final a fost tot 1-1. Ialomițenii lui Adrian Mihalcea au deschis scorul în minutul 56 prin Ariel Lopez, iar Dinamo a egalat în minutul 78 prin atacantul Astrit Selmani, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Unirea Slobozia a început partida cu Rusu, Dorobanțu, Dinu, Pospelov, Șerbănică, Coadă, Perianu, Bărbuț ,Purece, Vlăsceanu și Gele, după pauză fiind rulați și ceilalți jucători din lot.

Înainte de a se întoarce acasă, marți, 25 iunie, echipa noastră a disputat ultimul amical în cantonamentul de la Brașov, în compania echipei Olimpic Zărneşti, care evoluează în Liga 3.

Unirea Slobozia își va afla programul din noul sezon de Superligă pe 1 iulie, când Liga Profesionistă de Fotbal va stabili țintarul în cadrul Adunării Generale, campionatul urmând să debuteze pe 13 iulie, cu o zi înainte de finala EURO 2024.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved