Unirea Slobozia, dezamăgire cruntă și după prima etapă din Play-Out

* UNIREA SLOBOZIA – CS COMUNAL ŞELIMBĂR 2-3

În prima etapă a play-off-ului în Liga 2, Grupa A, Unirea Slobozia a pierdut lamentabil în minutul trei al prelungirilor meciului susținut acasă fața echipei CS Comunal Șelimbăr. Oaspeții încep mai bine meciul, fiind mai mereu primii la mingie, dominare care se soldează în minutul 14 cu deschiderea scorului, aceasta după ce Gabriel Lazăr ezită să respingă dintr-una un balon, acesta cade în careu, ajunge la Monea care centrează pe linia de șase metri de unde Jordan Gele înscrie cu capul lângă bara din stânga. Unirea forțează egalarea prin Ibrian în minutul 25 (șut puternic din poziție centrală de la 25 de metri, portarul Mitrovici deviază însă spectaculos balonul în lateral), în minutul 35 după o minge respinsă de apărarea oaspeților Mustacă șutează de la 16 metri dar peste poartă, pentru ca în minutul imediat următor Unirea să aibă două faze de gol în doar trei secunde: Rus trimite spre poartă pe lână Mitrov ieșit în întâmpinare, Monea încearcă să respingă dar trimite în transversală, mingea ajunge din nou la Rus care trimite spre poartă, dar Lambu respinge incredibil de pe linia porții.

SONY DSC

Imediat după pauză, în minutul 47, spre dezamăgirea celor aproape trei sute de suporteri care au înfruntat frigul pentru a fi alături de echipă, Unirea se vede condusă cu 2-0, urmare a reușitei lui Năstăsie, care marchează simplu cu un șut din opt metri. La pauză, mai mulți suporteri ai Unirii au părăsit stadionul, convinși că Unirea este victimă sigură. N-a fost chiar așa, pentru că după o triplă schimbare în minutul 58 (ies Denis Bujor, Ciprian Rus și Robert Mustacă, intră Denis Golda, Christo Bolohan și Alin Boțogan) urmează zece minute faste pentru jucătorii lui Costea Enache (fostul secund al lui Constantin Enache, care și-a reziliat contractul imediat după meciul cu FC Brașov, în care s-a pierdut lamentabil calificarea în play-out). În minutul imediat următor, la o lovitură executată din lateral dreapta de Toma mingia ajunge la abia intratul Golda care înscrie sigur pe el dintr-un unghi dificil, după alte două minute Ekollo (foarte activ pe tot parcursul meciului, ceea ce nu putem spune despre alți colegi ai săi) șutează de la 14 metri dar Mitrov respinge în ultimul moment în corner, pentru ca în minutul 70 același Ekollo să îl lanseze în adâncime pe Christ Afalna, care înscrie spectaculos sub transversală pentru 2-2.

SONY DSC

Până în minutul 88 (când Ben Levy intră în locul lui Ekollo) nimic important de semnalat, meciul îndreptându-se spre un rezultat oarecum echitabil după desfășurarea ostilităților. N-a fost să fie, pentru că oaspeții reușesc să înscrie pentru a treia oară în minutul trei al prelungirilor după gafe impardonabile ale fundașilor slobozeni, cărora le-a pus capac portarul Păduraru, care a ezitat să respingă în lateral o minge foarte ușoară.

SONY DSC

Și uite-așa pasa proastă începută de Unirea Slobozia în meciul din deplasare de la Buzău (când s-a pierdut partida tot pe gafe proprii), urmată de letargia de pe finalul meciului de acasă cu FC Brașov (când se putea forța calificarea în play-off) este continuată cu un eșec care dă fiori suporterilor (care, din păcate, la acest meci au absentat aproape în corpore de la întâlnire, puțin peste două sute, adică mai puțin de zece ori decât în partidele cu Steaua sau cu FC Brașov), care au început deja să facă calcule pentru… evitarea retrogradării.

SONY DSC

Costea Enache a trimis pe teren următorii jucători: Păduraru – Ibrian, Perju, Lazăr, Toma (cpt.) – Ekollo (min. 88 Ben Levy), Prejmerean, Bujor (min. 58 Golda), Mustacă (min. 58 Boțogan), Afalna, Rus (min. 58 Christo Bolohan).
Rezerve:
Ciupercă – I. Dinu, Dorobanțu, Ben Levy, M. Ștefan.

SONY DSC

CLASAMENT GRUPA A

1.

Unirea Slobozia

1

0

0

1

2-3 (-1)

31p

2.

FK Miercurea Ciuc

1

1

0

0

2-0 (2)

29p

3.

Șelimbăr

1

1

0

0

3-2 (1)

27p

4.

CSM Slatina

1

0

0

1

0-2 (-2)

27p

5.

Minaur Baia Mare

1

1

0

0

2-1 (1)

19p

6.

Polit Timișoara

1

0

0

1

1-2 (-1)

13p

SONY DSC

Etapa viitoare

(1 aprilie, ora 11)

CSM Slatina – Unirea Slobozia

Poli Timișoara – FK Miercurea Ciuc

Metaloglobus – Minaur Baia Mare

SONY DSC

SONY DSC

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved