Unirea Slobozia, aflată în cantonament la Izvorani, egal cu Petrolul Ploiești, liderul Ligii II

La Blejoi (Prahova), în ziua de 28 ianuarie Unirea Slobozia a disputat poate cel mai puternic amical din pregătirile pentru debutul în sezonul de primăvară al Ligii 2, cu Petrolul Ploiești. Meciul, transmis în direct pe site-ul clubului Petrolul Ploiești, s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Antrenoul Adrian Mihalcea a folosit cam întregul lot de jucători aflat în cantonamentul de la Izvorani, din județul Ilfov, inclusiv cei trei nou veniți în lotul echipei în această iarnă: Vadim Gulceag (23 de ani, venit de la Petrocub, vicecamioana Republicii Moldova, internațional de tineret, împrumutat pentru un an și jumătate), Cezar Gherghiceanu (21 de ani, fost sub contract cu Steaua București, a mai jucat la Farul și Turris Oltul) și Robert Silaghi (20 de ani, împrumutat de la CFR Cluj).

Unirea Slobozia în meciul cu Petrolul Ploiești: Gurău (Poiană 46) – Florin Ibrian (Dorobanțu 65), I. Dinu, Perju (Gabriel Lazăr 46), Constantin Toma (D. Mihai 55) – Coadă (Mihai Lemnaru 65), Cruceru (Trașcu 46) – Afalna (Bolohan 46), Silaghi (Gîrbăcea 70), Greu (Gherghiceanu 46) – Seb. Ivan (Gulceac 46).

Pe perioada cantonamentului de la Izvorani, Unirea Slobozia mai are stabilite amicale cu Academica Clinceni II (3 februarie), Unirea Constanța (5 februarie) și Rapid II (10 februarie).

Nicolae TACHE

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu)

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved