Unirea Slobozia a învins cu 3-0, pe teren neutru la Mihail Kogălniceanu, CSM Fetești

Unirea Slobozia a intrat în linie dreaptă privind pregătirile pentru sezonul de primăvară în Liga 2 a Campionatului Național de Fotbal. Săptămâna trecută, a disputat un meci de pregătire în deplasare la Înainte Modelu, câștigat la un scor detașat, 6-2. Săptămâna aceasta, miercuri 26 ianuarie, un alt meci de pregătire, pe teren neutru la Mihail Kogălniceanu, în compania echipei CSM Fetești, una diu cele două reprezentante ale județului în eșalonul trei al fotbalului românesc.

SONY DSC

În prima repriză, experiența, valoarea jucătorilor și foarte probabil pregătirea fizică mai bună au dus la o dominare copioasă a slobozenilor, doar buna organizare în apărare și circulație a balonului a feteștenilor limitând proproțiile scorului. După pauză, foarte multele schimbări în formulele de echipă ale celor două combatante și-au spus cuvântul, partida pierzându-și din spectaculozitate. Dar, una peste alta, a fost un meci util pentru ambele echipe.

SONY DSC

În final, Unirea Slobozia a câștigat cu 3-0, dar CSM Fetești nu trebuie să dispere, dimpotrivă, credem că se află pe drumul cel bun.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Nicolae TACHE

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved