Un ucrainian a încercat să treacă podul de la Poiana cu ditamai ansamblu auto și a ajuns în… apele râului Ialomița

 

Reabilitarea podului de la Bora a făcut prima victimă

În aceasta dimineață, 2 noiembrie 2020, un ansamblu auto s-a răsturnat în râul Ialomița, în timp ce șoferul încerca să traverseze podul de la Poiana. Conducătorul auto este cetățean ucrainian, acesta fiind rănit în urma accidentului rutier și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale. Ansamblul auto este încărcat cu sticlă. Se efectuează cercetarea la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Asta e! Lucrările de reabilitare a podului peste râul Ialomița de la Bora avansează … ca melcul! Mai mult ca sigur ucrainianul nostru a încercat să fenteze coada de autovehicule care se formează zilnic la intrarea pe podul de la Bora și și-a încercat norocul pe la Poiana, pod care săracul abia suportă căruțele, unele autoturisme (nu pe toate) și unele utilitare de tonaj mic. Iată însă că norocul s-a dovedit ghinion sadea.

Concluzia? Lucrări de genul celor de la podul Bora nu au nevoie de heirupisme neocomuniste, fie că sunt ele liberale, pesediste sau mai știe Dumnezeu cum se numesc actorii de pe scena politică românească.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved