Un transfer inedit la Unirea Slobozia: nn nigerian cu zece ani jucați în Suedia

 

În tentativa sa de a menține echipa în play-off-ul Ligii 2 și, de ce nu, aceea de a promova în Liga 1, conducerea clubului Unirea Slobozia anunță transferul nigerianului Nsima Peter, un jucător de atac cu peste zece ani jucați în Suedia. Am ales să vin la Slobozia pentru proiect, în concordanță cu ceea ce îmi doresc. Clubul are obiective îndrăznețe și cred că pot ajuta cu experiența mea, prin golurile mele. Cred că pot contribui la îndeplinirea lor. În același timp, a contat și onestitatea, sinceritatea președintelui clubului, dar și a celorlați oameni de la Slobozia. A contat și asta în alegerea mea”, a declarat Peter pentru Liga2.ro.

În altă ordine de idei, să spunem că elevii lui Constantin Enache s-au reunit în ziua de 12 ianuarie pentru vizita medicală și că se va pregăti pe propriul teren până la sfârșitul lunii ianuarie, având planificate și două amicale: pe 21 ianuarie cu Abatorul Slobozia și pe 28 ianuarie cu Farul Constanța 2. În perioada 30 ianuarie – 12 februarie urmează … încărcarea bateriilor într-un cantonament de 12 zile la Izvorani, acolo unde a perfectat alte patru amicale: pe 1 februarie cu CS Blejoi (L3), pe 4 februarie – Progresul Spartac (L2), pe 8 februarie – Metaloglobus București (L2) și pe 10 februarie – Dinamo (L2). Înainte primului joc oficial în Liga 2 pe propriul teren cu Steaua, Unirea Slobozia va mai juca un amical în compania CS Tunari, echipă de Liga 3.

Să mai consemnăm faptul că pe lângă Nsima Peter echipa noastră mai beneficiază de serviciile lui Robert Mustacă (revenit după un tur la Concordia Chiajna), dar nu va mai conta pe Cruceru (plecat la Oțelul Galați), este posibil și pe a lui Marius Ciobanu, plecat în probe la Petrolul Ploiești.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved