Un copil de 5 ani și doi adulți, victime într-un accident rutier la Bucu

 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au fost alertați vineri, 5 martie, în jurul orei 07:35, să intervină la un accident rutier produs pe DN 2A în localitatea Bucu, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ Ialomița-substația Slobozia.

Din evenimentul rutier au rezultat trei victime conștiente și neîncarcerate, un minor și doi adulți, care au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior doar două dintre victime, minorul în vârsta de 5 ani și mama lui în vârstă de 35 de ani, au fost preluate și transportate de echipajele medicale la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

 


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate