UAT Oraș Amara: Anunț public privind decizia etapei de încadrare

UAT ORAȘ AMARA titular al proiectului „Realizare platformă stocare gunoi de grajd și vegetal în vederea obținerii compostului, oraș Amara, județ Ialomița”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Realizare platformă stocare gunoi de grajd și vegetal în vederea obținerii compostului, oraș Amara, județ Ialomița” propus a fi amplasat în orașul Amara, nc. 29328, județul Ialomița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Pșrotecția Mediului Ialomița, , loc. Slobozia, str. M. Viteazu, nr. 1, în zilele de luni-joi, între orele 08:00 – 16:30, și vineri între orele 08:00 – 14:00, și pe site-ul APM Ialomița.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Ialomița.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved