U.A.T. COMUNA OGRADA: Anunt public privind decizia etapei de incadrare

U.A.T. COMUNA OGRADA, titular al proiectului MODERNIZARE STRAZI LOCALE IN COMUNA OGRADA, JUDETUL IALOMITA”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul MODERNIZARE STRAZI LOCALE IN COMUNA OGRADA, JUDETUL IALOMITA”, propus a fi amplasat in intravilanul comunei Ograda, str. Stefan cel Mare Tr. 1, str. Stefan cel Mare Tr. 2, str. Mihail Sadoveanu, str. Posada, str. Plevnei Tr. 1, str. Plevnei Tr. 2, str. Stejarului, str. Teiului, str. Crinilor, jud. Ialomita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu nr.1, in zilele de luni-joi 08.00-16.30 si vineri 8.00-14.00, la urmatoarea adresa de internet: www.apmil.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved