Turneul de tenis Naparis Trophy a început astăzi la Slobozia

* Naparis Trophy Slobozia are programate duminică, 17 septembrie, începând cu ora 10.00, meciuri de calificare pe tabloul principal.

Naparis Trophy, turneu de tenis de câmp cu premii în valoare de 25.000 dolari, începe astăzi pe arenele Tenis Con și CSM Unirea Slobozia situate în Parcul Catedralei din municipiul Slobozia.

Organizatorii au programat pentru ziua de duminică cinci partide din calificări, primul meci de la ora 10.00.

Va fi un duel interesant între două tenismene din generații diferite. Sarah Tatu, de 18 ani, din Marea Britanie, încearcă să ajungă pe tabloul principal în fața unei adversare care a trăit toată viața pe terenul de joc.

Este vorba de românca Gabriela Aura Zârnoveanu, 47 de ani (foto). Ea a mai jucat la Slobozia anul trecut, la Diami Trophy, a rămas impresionată de condițiile oferite de organizatori și a decis să joace și la NAPARIS TROPHY.

 

Două dueluri între jucătoare din România pentru accederea pe tabloul principal

 

Cinci meciuri sunt programate duminică la NAPARIS TROPHY. În două dintre ele se luptă pentru calificare două românce.

Este vorba de meciul dintre Ioana Miruna Cristea și Mara Ștefania Dumitru, aflată la chiar primul său joc într-un turneu de asemenea anvergură, programat să se joace nu înainte de ora 12.30.

Celălalt duel dintre românce va încheia ziua de tenis de câmp de la Slobozia și le va opune pe tinerele Patricia Georgiana Goina (18 ani) și Diana Ioana Simionescu (16 ani).

 

Program, duminică 17 septembrie

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved