Trei tineri slobozeni au băgat un bărbat de 34 de ani în spital

 

* Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut în cursul zilei de 19 aprilie trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, domiciliați în municipiul Slobozia, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în faptul că în seara de 18 aprilie ar fi lovit cu pumnii și picioarele un bărbat în vârstă de 34 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale, fiind ulterior transportat la o unitate medicală din București. Față de cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate