Trei sute!

 

Dan Elias

Sunt anumite lucruri pe care nu le putem tolera în relațIa cu Rusia” Cine credeți că a rostit aceste cuvinte, în stilul său inconfundabil? Perfect! Chiar ați ghicit! Așa este! Fraza îi aparține lui „răsfățel” și a fost concepută, ca să zic așa, ca răspuns la o întrebare a ziariștilor cu privire la o eventuală întâlnire a uniunii europene cu Putin. Eu nu cred nici o secundă că omul știe ce spune, în general vorbind, dar la asta cu Rusia te bufnește râsul. „Răsfățel” nu-i tolerează Rusiei anumite chestii! Ce știți voi! Adică, te întrebi ce o fi în mintea lui, ce formule complicate îi obosesc neuronii de ajunge la astfel de glumițe existențiale. Teoretic ar putea fi periculoasă o astfel de abordare din partea unui om despre care se spune că ne reprezintă. Practic, sunt doar vorbe în vânt, adică ..vânturi.

Nimeni nu vorbește explicit despre noile modele și metode de sex în politica europeană, căci, nu-i așa, nimeni nu mai crede astăzi în poziția misionarului. Ce vreți? Să strige barna după noi că venim din evul mediu!? Apropo! Nu se știe de ce se numește așa. Se presupune că primii misionari creștini „au predat” printre și peste necredincioase singura poziție pe care o cunoșteau. Ca să vedeți ce înseamnă să nu faci educație sexuală în clasele primare! Habotnicia te mănâncă! Din acest motiv solicit și eu să ni se tipărească un manual explicit, să nu ne facem de râs. Autodidacții cioloș și barna ar putea face asta, ei având și avantajul unor medii elevate, unde mai iei contact cu aia, cu aia.. cu aialalta. Noi, tot cu cele vechi, doamne iartă-mă!

După cum ați auzit, nu mai este corect să spunem „european” sau „caucazian” pentru că lezăm sensibilitățile celorlalți. Vă imaginați că despre „Albă ca zăpada” nici nu mai poate fi vorba! Eu am un nod în gât atunci când sunt nevoit să cer la măcelărie ”mușchi țigănesc”. Să nu jignesc mușchiul! Și apropo de ”Albă ca zăpada”, o vedetă americană (oare am voie să spun așa!?) a făcut un scandal monstru că prințesa înecată cu măr nu a putut să-și exprime acordul explicit pentru .. pupătura prințului! (Măi, nebunilor!) Pentru a nu-i jigni pe cei de altă religie, BBC a renunțat la utilizarea termenilor Before Christ (BC) și Anno Domini (AD), revenind la „înaintea erei noastre/era noastră”, adică exact cum ne învăța pe noi „Regretatul”! Statul California a aprobat o lege prin care studenții care își declară altă identitate de gen decât cea biologică pot folosi wc-urile și dușurile genului declarat! Așa da! Mă mut în California a doua zi după ce câștig la loto! Și exemplele pot continua.

Vorbim despre răsfăț și răsfățați. Televiziunea publică din Danemarca difuzează un serial de desene animate pentru copii, unde personajul principal este un bărbat cu un .. penis lung, foarte lung, cu care face tot felul de chestii ce se vor inocente și educative! În același timp, am sărit ca arși pe unguri că legea lor discriminează comunitatea lgbt (sper să nu mă băgați în pușcărie pentru că le-am scris cu litere mici!). Foarte puțini amintesc faptul că prin respectiva lege se interzice de fapt propaganda lgbt în rândul minorilor!

Când ție îți ard pacienții în spital și tu mergi la schi; cînd deschizi ușa cu penisul într-un film de desene animate sau când sărmana „Albă ca zăpada”, după ce că mai este și „albă”, mai o și agresează sexual prințul printr-un sărut, atunci să-mi spuneți voi cine sunt râzgâiații!

Râzgâiați și râzgâiate! Știu că vă doare în pix de ce o să vă spun! Știu că vă bateți pe tigăi în magazine! Știu că trăiți conform prncipiului filosofic al vieții împlinite doar de ce băgați în gură și ce pupați pe botox.. Și mai știu că nu vă interesează nimic din ce nu puteți pipăi sau râgâi.. Și totuși…

În fiecare oră, pe această planetă pe care nu o meritați, mor de foame 300 de copii! Asta este libertatea pe care le-ați oferit-o!

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved