Trei premiere cinematografice la Casa de Cultură a Municipiului Slobozia

Joi, 23 septembrie

Ora 18: CASA CU PĂPUȘI (premieră cinematografică)

Casa cu Păpuși este o incursiune într-un univers special: vacanța anuală a unor femei de 70 de ani. Departe de bărbați și de lumea dezlănțuită, Cica, Nana și prietenele lor se izolează voluntar într-o vilă de pe Valea Oltului. Împreună, împletesc pofta de viață cu amintirile, melancolia cu veselia, bârfele cu bancurile. Totul pentru a întreține iluzia că pentru ele timpul nu a trecut și că sunt aceleași fete tinere, frumoase și îndrăgostite din urmă cu 50 de ani.

Vineri, 24 septembrie

Ora 18: FRATELE MAI MARE (premieră cinematografică)

Fiul adoptat, Arman (18 ani), are o personalitate instabilă și nu își poate găsi liniștea în căutarea propriei identități. Părinții și fratele său mai mic, Dado (14 ani), care s-a născut după adopția lui Arman, suferă din cauza neliniștii fratelui mai mare și a energiei enorme pe care o risipește în diverse feluri. Arman chiulește, ia droguri, deturnează un tramvai, și chiar se îndrăgostește de Milica, o fată sârbă din Sarajevo de Est. Între timp, Dado, din dorința de a fi validat de ceilalți și din nevoia de a fi la fel de popular ca fratele său mai mare, este din ce în ce mai atras într-un cerc periculos.

Sâmbătă, 25 septembie

ora 11: CENUȘĂREASA 3 (film animat pentru copii, dublat în limba română)

ora 18: MY SALINGER YEAR (premieră cinematografică)

La sfârșitul anilor nouăzeci, în New York, o tânără ce aspiră să devină scriitoare își găsește o slujbă la agenția literară ce îl reprezintă pe J.D. Salinger. Însărcinată de șefa sa excentrică să prelucreze corespondența lui Salinger, Joana decide să personalizeze răspunsul sec oferit de agenție fanilor scriitorului. Rezultatele sunt pline de umor și emoționante, iar Joanna, în timp ce folosește vocea marelui autor, începe să o descopere pe a ei.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved