Trasă serios de Victor Moraru în Consiliul Județean, Pro România va fi pe post de… arbitru în următorii patru ani

 

La Consiliul Județean, social-democrații au obținut cu 2769 de voturi mai mult decât Marian Pavel și au majoritate simplă în Consiliul Județean, ceea ce va fi o problemă privind adoptarea anumitor proiecte de hotătâre care necesită două treimi. În ceea ce privește candidatul liberal la președinția CJ, Luminița Barcari a avut cu 4649 de voturi mai mult decât PNL, iar PRO România cu 1535 de voturi mai puțin decât Victor Moraru.

Potrivit datelor AEP, Partidului Social Democrat i-au fost repartizate 14 mandate de consilieri județeni, PNL 10, iar PRO România 6. Cert este că pentru Pro România candidatura lui Victor Moraru a fost mană cerească la aceste alegeri, el trăgând pur și simplu partidul după el, cu cei șase consilieri putând fi un adevărat arbitru de-a lungul celor patru ani care urmează.

Conform acelorași date, Alianța USR PLUS și ALDE nu au reușit să intre în Consiliul Județean, numărul de voturi obținut de Alexandru Horhocea fiind de 5.282 de voturi, respectiv 3.935 de voturi Ionel Gae.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved