Teoria conspirațiilor

 

Dan Elias

Diana Iovanovici-Șoșoacă a devenit ținta preferată a presei și a colegilor din parlament. Motivațiile sunt cele din societatea românească, adică lipsa de seriozitate, înclinația spre bășcălie, mitocănia endemică și, nu în ultimul rând, surzenia instalată între noi. Șoșoacă este astăzi senator al României, calitate ce ar fi trebuit să-i aducă un plus de respect și de ascultare, ca să nu mai spun despre faptul că fiind femeie trebuia să beneficieze de buna noastră creștere. Dar, de unde nu mai este nimic, ce să mai ceri!

Să exemplificăm pe texte și ziceri; „Doamna asta mă șochează, mă lasă fără replică, asemenea combinație de vulgaritate, agresivitate și prostie rar am văzut, poate niciodată. … Doamna apare exact ca o caricatură a caricaturii lui Vadim! … Să nu uităm de Ponta care a spus: Sunt mândru că sunt român! Atunci a început naționalismul acesta de grotă! Nu cu Dragnea!”

Ahaaaa! Care va să zică despre asta este vorba în .. propoziție! Asta vă deranjează pe voi!? Grota vă scoate din sărite, dar cortul vă place!? Adică și fără România și fără Dumnezeu!? Ahaaaa! De ce nu spuneți fraților așa!? Să știm cum stăm! Să înțeleg că în mintea voastră „vulgaritatea și prostia” sunt sinonime cu patria!? La voi întunericul este alungat doar cu lumina .. euroilor!? M-ați mai liniștit! Fie la voi, acolo!

Diana Șoșoacă nu pare nici vulgară și nici proastă! Faptul că o mușcați de .. părțile moi vă descalifică, sau vă transformă într-o haită de libidinoși. Mai bine v-ați întreba de ce am ajuns aici, într-o epocă în care atunci când vorbești despre țara și poporul tău trebuie să ai o anume agresivitate. Da, poate că exagerează. Dar lăsați pentru o secundă nemulțumirile voastre cu privire la stil și tonalitate și încercați să auziți ce spune. Când ieși cu familia la iarbă verde și te atacă haita de lupi voi scrieți o petiție către avocatul poporului?

Cuvintele de mai sus aparțin lui ctp; nici nu mă miră și nici nu mă interesează. Mi-e un pic milă, dar doar un pic. Altceva am vrut să împărtășesc cu voi. Nu credeți că patria, țara, România sau Dumnezeu au ajuns să fie considerate teorii ale conspirațiilor!? Nu mai este mult până se ne amendeze „organele” de stat sau de .. net, să ne închidă .. contul și să ne arunce în închisoarea .. conspiratiștilor. Doar banul este singurul adevăr!

Asta nu înseamnă că vor avea vreo jenă să vândă olandezilor portul Constanța și să transforme acest fapt într-un gest european.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved