„Tărâmul copilăriei”

Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, prilej de veselie, distracție, socializare pentru copiii de toate vârstele! Am sărbătorit copilul din noi, cu sufletul imaculat și bucuria vieții, a lucrurilor care ne fac oameni, care ne fac să zâmbim!

Cu acest prilej, Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia, în parteneriat cu Consiliul Local al Tinerilor Slobozia și INTERACT Slobozia, a organizat în Parcul Tineretului manifestarea „Tărâmul copilăriei”, acest magic loc în care fiecare dintre noi ne-am regăsit și ne vom regăsi, infiderent de vârstă!

Aproape patru mii de tineri, toți cu inima plină de bucuria emoțiilor copilăriei, s-au distrat, s-au jucat, au glumit, au asistat la demonstrații sportive, s-au întrecut în nemuritoarele jocuri ale celor mici, cu vopsea pe față, au rezonat pe ritmurile susținute de cei mai talentați tineri artiști de la unitățile școlare din Slobozia, de la grădinițe, trecând prin școala generală, până la anii de liceu!

Evenimentul a avut ca locuri de desfășurare platoul din fața Monumentului Eroilor din Slobozia și „Ciupercuța” din Parcul Tineretului, tradiționalul loc de întâlnire de ani de zile al copiilor!

LA MULȚI ANI, COPILĂRIE! Am fost cu toții copii pentru o zi, ne-am amintit frumusețea clipelor și nepieritoarea inocență a unui zâmbet de copil!


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved