Tânăr de 17 ani din Țăndărei, infectat cu Covid-19 și decedat în Anglia, înmormântat la Bora

 

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Țăndărei, a fost înmormânat marți, 2 iunie, în cimitirul din cartierul Bora-Slobozia. Acesta a decedat într-un spital din Anglia la câteva zile de la testul care a confirmat infectarea sa cu virusul COVID-19. Sicriul acestuia a fost adus în țară cu o firmă de pompe funebre și predat familiei care l-a depus la capela cimitirului din cartierul Bora.

Înhumarea sa a avut loc în prezența polițiștilor și fără incidente, fiind respectate toate măsurile de prevenție în astfel de situații.

Pe lista neagră a persoanelor care au murit infectate cu coronavirus în Ialomița a fost adăugat și un bărbat în vârstă de 75 de ani, care a fost confirmat pozitiv în data de 18 mai și care ieri și-a găsit sfârșitul tot pe un pat de spital. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, acesta suferea și de obezitate, insuficiență renală, insuficiență cardiacă decompensată, hipertensiune arterială și diabet zaharat tip 2.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anunțat că, la nivelul județului nostru, în data de 2 iunie 2020, 366 de persoane erau confirmate pozitiv, dintre acestea 278 fiind vindecate, 67 internate în spitalele suport COVID-19 din județ și alte 2.160 de persoane se află în izolare la domiciliu.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved