ȘTIRI DIN FOTBALUL JUDEȚEAN

* meciuri amicale, cantonamente

Vineri 10 februarie

Axiopolis Șoimii Cernavodă – CSM Fetești 4-2. Meci amicxal. În minutul 83 feteștenii conduceau cu 2-1.

Victoria Țăndărei – Unirea U19 Slobozia 3-1. Meci amical. S-a disputat pe stadionul din Săveni. O partidă antrenantă, chiar dacă terenul de joc a fost în mare parte acoperit cu zăpadă, câștigat de țăndăreni în fața juniorilor Unirii Slobozia, jucători talentați, care evoluează de ani buni împreună sub comanda antrenorului Ion Ionescu, o echipă tehnică, căreia îi place să paseze, să construiască cu atenție fazele de atac, care are în lot și doi foști componenți ai Victoriei Țăndărei, Denis Milotin și Ion Alexandru. De remarcat, tote cele trei goluri ale Victoriei Țăndărei au fost marcate de Ștefan Alexandru. S-a depus mult efort de ambele părți, a existat angajament, au fost dueluri aprige pentru balon, dar toate în limitele regulamentului.

11 februarie

Abatorul Slobozia – Gloria Gura Ialomiței 9-6. Meci amical.

Bărăganul Ciulnița – FC Urziceni 4 – 0. Meci amical. Au marcat Cositoru Ionuț (2), Cositoru George și Stroie Ovidiu.

Înfrățitrea Jilavele – Voința Limpeziș (L3) 2-2. Meci amical.

Vineri 17 februarie

Victoria Țăndărei a plecat la Târlungeni (Brașov) pentru efectuarea unui stagiu de pregătire centralizată, unde vor încerca să își încarce „bateriile” pentru play-offul campionatului ce va începe pe 1 aprilie. Pe lângă lotul de seniori, antrenorul Vasile Popa a deplasat în acest stagiu de pregătire și un numar de 10 juniori, care începând din vară, vor face pasul către echipa mare. Programul de antrenamente în acest cantonament este gândit de antrenorul Vasile Popa și profesorul Jan Puclici.

18 februarie

Unirea M. Kogălniceanu – Abatorul Slobozia 2-2. Meci amical.

Spicul Vâlcelele Official – AS FC Bărăganul Ciulnița 4-2 (0-1). Meci amical. Pentru Bărăganul Ciulnița au marcat Cositoru George și Bucurică Marian. Bărăganul Ciulnița va mai disputa trei meciuri amicale, cu Unirea Slobozia U19 (26 februarie), CSM Oltenița (4 martie) și ACS Roseți (11 martie).

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved