Stelian Traian, primarul comunei Căzănești, declarat incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală în cazul a 19 aleși locali. Printre aceștia se află și primarul orașului Căzănești, Traian Stelian, fost viceprimar şi fost consilier local care a fost descoperit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

Potrivit unui comunicat transmis de ANI, Traian Stelian, primarul oraşului Căzăneşti, s-a aflat în conflict de interese pe vremea când era consilier local şi viceprimar (2016-2020), când a participat la deliberarea şi adoptarea mai multor hotărâri ale Consiliului Local Căzăneşti, prin care au fost aprobate mai multe contracte în favoarea unor rude apropiate.

Astfel, pe 19.04.2018 şi pe 23.04.2019 au fost adoptate două hotărâri în urma cărora s-au încheiat contracte de închiriere pentru suprafețele de pășune aflate în domeniul privat al comunei Căzănești, între Primăria Căzănești și nepotul persoanei evaluate. De asemenea, a fost transmis dreptul de concesiune pentru o suprafață de teren de 2.300 metri pătrați, aflat pe raza orașului, către ginerele primarului Stelian Traian.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved