Ștefan Țintă, încă un mandat de patru ani la președinția organizației municipale PSD Slobozia

La sfârșitul săptămânii trecute, organizația municipală Slobozia a Partidului Social Democrat s-a întrunit pentru a-și alege conducerea pe următorii patru ani. Delegații la conferința de alegeri au decis: Ștefan Țintă rămâne pentru încă un mandat de patru ani președintele PSD Slobozia, Gabriel Mușat este secretarul organizației, Alexandru Potor este prim vicepreședinte, formula de conducere fiind completată cu 11 vicepreședinți.

La conferință au participat, în mod firesc, președintele PSD Ialomița, domnul Marian Pavel, prim vicepreședintele PSD Ialomița, deputatul Ștefan Mușoiu, prefectul județului Ialomița, domnul Marin Constantin, vicepreședintele CJ Ialomița, domnul Cătălin Grigore. Ca invitați, doamna Ani Roșu (președintele Partidului Pensionarilor din România Filiala Ialomița), Adrian Mocioniu și Sofronescu Ștefan (Pro România), prof. Sandu Ion și Leonida Mandache (Partida Romilor), reprezentanți ai unor instituții descentralizate ale statului, reprezentanți ai unor sindicate și, bineînțeles, ai presei locale.

Partea a doua a conferinței s-a desfășurat, ca să spunem așa, cu ușile închise. La final, într-o conferință de presă, au fost comunicate rezultatele alegerilor în cadrul organizației municipale PSD Slobozia, o organizație despre care ulterior Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, avea să se exprime în mod sintetic: “PSD Slobozia are cea mai bună echipă de conducere! În curând, Slobozia va avea și cea mai bună conducere a Primăriei! Totul ține de alegerile bune pe care fiecare dintre noi trebuie să le facem la momentul oportun. Iar colegii din organizația PSD Slobozia au decis că seriozitatea, eforturile susținute, spiritul de echipă manifestat ani la rândul, calitățile de lider și de bun organizator îl recomandă, în continuare, pe Ștefan Țintă pentru funcția de președinte. De aceeași susținere generală, concretizată prin vot, s-a bucurat și Alexandru Potor, prim-vicepreședinte al organizației PSD Slobozia. Sunt convins că ei vor fi echipa câștigătoare nu doar pentru noi, cei de la PSD, ci pentru toți locuitorii Sloboziei! Și mai mult succes pentru viitor!”


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved