„Solve The Murder” la Slobozia

* Polițiștii ialomițeni, chemați în „sprijin” de voluntarii clubului Interact Slobozia în proiectul recreativ pentru copii „Solve The Murder”

La data de 9 iulie, polițiștii rutieri și cei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați direct, de un grup de peste 60 de copii din cadrul Clubului Interact, cu privire la rezolvarea unui caz cu totul neobișnuit. „Solve The Murder” se numește jocul lor, o activitate recreativă în care tinerii au deschis o adevărată anchetă, au adunat probe și au supravegheat aleile Parcului Catedralei din Municipiul Slobozia. În sprijinul lor au venit de urgență și două echipaje de ordine publică și rutieră, polițiștii explicându-le pe rând etapele unei cercetări la fața locului, precum și mijloacele tehnice și echipamentul de intervenție.

Fiind perioada vacanței de vară, polițiștii le-au reamintit copiilor câteva recomandări menite să prevină victimizarea minorilor în diverse situații infracționale, astfel încât aceștia să conștientizeze drepturile, obligațiile și consecințele faptelor antisociale.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved