Silviu Miha și Bogdan Sitaru, noii lideri ai ACCPT Ialomița

Comunicat de presa –

In data de 21 februarie 2022, A.C.C.P.T. Judetul Ialomita a organizat Adunarea Generala anuala, destinata alegerii conducerii asociatiei, in urma expirării mandatului statutar.

Asociatia Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Judetul Ialomita reuneste prin libera adeziune 276 membri, care exploateaza aproximativ 113.000 hectare in judetul Ialomita, dar si judetele limitrofe: Calarasi, Buzau, Braila, Prahova, Ilfov, Tulcea si Constanta. In cadrul Adunarii Generale a fost intrunit cvorumul statutar de doua treimi din numarul total de voturi al membrilor existenti.

Compozitia organelor de conducere, alese prin exprimarea a 72 la sută din totalul numarului de voturi, este urmatoarea:

Presedinte – Silviu Mihai, administrator al SILCOMAR 2000 Scanteia, judet Ialomita.

Vicepresedinte – Bogdan Sitaru, administrator al ELSIT COM Orezu, judet Ialomita.

Secretar – Adrian Georgescu, administrator al ADIFLORA Smirna, judet Ialomita.

Membrii – Cristian Moroianu, administrator al PAJISTI INVEST Amara, judet Ialomita si Stefan Moraru, administrator al MORAR PAN COM Perisoru, judet Calarasi.

Multumim domnului Dragos Costin Telehuz pentru activitatea depusa in mandatul precedent, mediului asociativ al fermierilor ialomiteni si uram succes noii conduceri in provocarea pe care au acceptat-o, anume de a reprezenta membrii unei organizatii de elita din breasla noastra.

A.C.C.P.T. Judetul Ialomita

NOTA: Costin Telehuz s-a retras din funcția de președinte al ACCPT Ialomița (cum s-a retras și din conducerea APPR), după ce a fost nominalizat de PNL pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved