Sediu de primărie ultra modern la Scânteia

Autoritățile din comuna Scânteia au finalizat un nou proiect important pentru comunitate. Cu fonduri de la bugetul local, a fost construit un nou sediu al Primăriei. Proiectul a luat naștere ca urmare a unei necesități, deoarece angajații primăriei și-au desfășurat până acum activitatea într-o clădire veche. Actuala clădire are un aspect modern, este un spaţiu potrivit unde au fost relocate toate serviciile specifice administrației și au fost astfel organizate încât să permită un acces cât mai facil cetățenilor care vin cu diferite solicitări la primărie.

Inaugurarea noului sediu administrativ a avut loc duminică 1 mai, în prezența autorităților județene, a parlamentarilor ialomițeni și a cetățenilor din comună. Preoții din comună au oficiat slujba de sfințire a noului sediu, iar invitații au făcut o scurtă vizită prin birourile clădirii moderne.
Actualul sediu este unul dintre cele mai moderne sedii de primării din mediul rural din Ialomița. Locuitorii comunei Scânteia se mândresc cu această clădire modernă, locul ideal în care administrația locală își va putea desfășura în cele mai bune condiții activitatea.

Iată ce le-a transmis primarul comunei Scânteia, doamna Georgeta Ilie, cocetățenilor săi: „Duminică 1 Mai 2022. O zi binecuvântată, prima duminică după Sfânta înviere a lui Hristos și Duminica Tomii. O zi încărcată de lumină în care Preacucernicii Părinți Mirel Gheorghe și Daniel Matei, cărora le mulțumesc și pe această cale, au săvârșit slujba de sfințire a noului locaș administrativ al Comunei Scânteia, o clădire construită de noi locuitorii comunei, pentru noi și pentru toți cei care pășesc pragul ei, în vederea obținerii unui act administrativ de calitate. Mulțumesc celor care au fost alături de noi fizic și spiritual, dar și celor care din varii motive nu ne-au putut fi alături, deși poate și-ar fi dorit. Vă asigur că voi fi aici pentru a rezolva tot ceea ce stă în puterea cu care m-ați învestit, până la sfârșitul mandatului încredințat mie de dumnneavoastră și nu voi înceta să fac tot ceea ce se poate pentru prosperitatea noastră a tuturor. Vă doresc o primăvară frumoasa, un an inbelsugat și multă sănătate!”

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved