Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița-27 aprilie 2021

Consilierii județeni au fost convocați marți, 27 aprilie, în ședință ordinară a Consiliului Județean Ialomița, în vederea aprobării a 23 de proiecte de hotărâre care s-au aflat pe ordinea de zi. Astfel, aprobarea bugetului județului Ialomița pe anul 2021 a fost de departe unul dintre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi. Totodată, proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, al SC Drumuri și Poduri Sa și al SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA pe anul 2021 au fost alte câteva proiecte aprobate de consilierii județeni. Lor li s-au adăugat aprobarea asocierii Judeţului Ialomiţa cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa (ADI Ialomița) în vederea finanţării proiectelor în cadrul implementării Programului Judeţean de Dezvoltare Locală Ialomiţa 2021 și aprobarea Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor în județul Ialomița.

La ședința de luna aceasta a fost prezentă și o delegație din Raionul Nisporeni, Republica Moldova, cu care județul Ialomița este înfrățit, condusă de președintele Vasile Mărcuță. Vizita delegației de peste Prut s-a datorat și faptului că pe ordinea de zi a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care se va sprijini achiziționarea unui echipament de prelucrare a deșeurilor rezultate din activitatea medico-sanitară.

 


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate