Se întâmplă acum

Se întâmplă acum” este titlul emisiunii de la postul Tv B1, unde moderatorul Tudor Barbu poartă, de luni până vineri, dialoguri cu telespectatorii sau invită diverși politicieni si neafiliați politic. Emisiunea ete marca Dan Diaconescu, pe care acest Tudor Barbu îl slujea la postul OTV. Tot aici și-a făcut și stagiul de membru al Partidului Poporului – Dan Diaconescu din rândul căruia a devenit senator de Gorj. La Otv urla către pensionari să nu voteze USL că-i minte și-i prostește. Și în emisiunile acoperitului Turcescu făcea același lucru și văzând că se clatină citadela lui Diaconescu a început să rezoneze cu liberalii și a trecut la ei că nu mai rezona cu PPDD.

Și când ne gândim că milioane de români se uitau vrăjiți la el, trebuie să recunoaștem că a știut cu măiestrie să-și pudreze fața și caracterul. Când a văzut că de la B1 tv a plecat Nelu Barbu, ce și-a zis: și eu tot Barbu mă numesc, aici imi este locul. Gata! Acum urlă la B1 tot spunând că el e cel mai mare ziarist, că are 30 ani vechime, că a umblat prin multe televiziuni și ne arată mereu un telefon vechi, că nu are Facebook și Instragam, dar e informat. Pentru el, toți cu care intră în dialog, doctori academicieni, profesori, bătrâni, sunt Ion, Vasile, Maria, Geta sau cum se numesc, cuvântul dumneavoastră fiind lăsat pe malul râului Jiu. Cum nu-i convine politica lui „echidistantă”, țipă: „Gata, nu se poate, tăiați microfonul, lucrurile astea să i le spui lui Gâdea și Ciutacu”. Așa este, aici nu se leagă nimeni de Iohannis.

În emisiunea din 20 aprilie s-a făcut foc și pară că o firmă își face reclamă la conserva de pate de ficat pe „Masa Tăcerii”. „Auzi, domnule, unde s-au găsit să facă reclamă! Pe „Masa Tăcerii!”. Păi, dacă tot ameninți că ești cel mai informat ziarist, de ce nu l-ai acuzat pe Iohannis că în noiembrie 2016 s-a așezat cu curul pe „Masa Tăcerii”? N-ai fost informat, echidistantule și deontologule, cum a justificat acest gest? Iată ce declara Iohannis atunci când toată presa îl bubuia, numai Barbu nu aflase: „Nu am fost amendat fiincă am fost acolo cu primarul din Tg Jiu, care a fost de acord și nu a găsit nicio problemă”.

Ai auzit, Barbule! Nu a fost nicio problemă. Hai, rupe-l pe post.

Păi, d-aia tace, că a luat lumină de la „Masa Tăcerii”. Tu, de ce taci? Păi, și cei cu conserva de pate au avut acordul primăriei. Taci?

Și dacă tot te-ai băgat în Brâncuși, nu întrebi ce s-au făcut cu milioanele de euro strânse pentru achiziția operei„Cumințenia pământului”? Ehei, dacă era PSD-ul la putere, ce mai emisiune făceai, deontologule! Bine totuși că ești cinsit și ai declarat că nu știi ce salariu ai. Parcă 7500 euro sau 8500, lunar. Tu ai spus-o. Învățat din emisiunile tale, m-am adresat așa cum te adresezi și tu interlocutorilor. Asta e! Se întâmplă în România !

Gheorghe Marinel


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate