Școală de Vară pentru femeile liberale din ALDE la Jupiter

– COMUNICAT DE PRESĂ –

* ALDE merge mai departe, iar OFLDE e locul în care femeile se pot afirma şi sunt apreciate pentru valoarea lor

Discuţii constructive şi ateliere de comunicare cu participare numeroasă în cadrul Şcolii de Vară a Organizaţiei Femeilor Liberal Democrate (OFLDE), care s-a desfăşurat în week-end, la Jupiter.

Reunite în jurul crezului liberal „Prin noi înşine”, membrele OFLDE şi-au propus ca, prin ambiţia, tenacitatea şi propriile forţe, să contribuie la construcţia noului ALDE şi să îi convingă pe români că trebuie să-şi recâştige spiritul liberal autentic.

Participantele la Şcoala de vară OFLDE au lucrat împreună, pe parcursul a trei zile, la o serie de proiecte care pot antrena transformări de impact pentru societatea românească, în domenii precum economie, infrastructură şi educaţie.

De asemenea, membrele OFLDE au avut ocazia să-şi dezvolte aptitudinile de comunicare politică şi inter-personală, dar şi să afle care sunt atributele necesare unui lider, pentru a-şi creşte astfel nivelul de reprezentare în viaţa politică şi în funcţii publice.

Prezent la atelierele Şcolii de vară a Organizaţiei Femeilor Liberal Democrate, alături de mai mulţi lideri ALDE, preşedintele Daniel Olteanu s-a arătat impresionat de seriozitatea, implicarea şi asumarea de care au dat dovadă colegele sale, pe care le-a asigurat de întreaga susţinere în promovarea proiectelor OFLDE.

„Jos pălăria pentru colegele mele din OFLDE! Am fost în mijlocul lor şi sunt plăcut surprins de modul în care s-au mobilizat şi au lucrat împreună la câteva proiecte de interes naţional, pe care îmi doresc să le dezvoltăm în cadrul ALDE, prin OFLDE. E vorba despre domenii prioritare pentru România, pentru care ne-am propus să venim cu soluţii atent structurate şi care au la bază principii liberale de la care nu ne abatem, pentru că noi credem că putem construi „România Demnă” doar „PRIN NOI ÎNŞINE”. Şcoala de vară e cea mai clară dovadă că, atunci când domnişoarele şi doamnele îşi pun ceva în minte, rezultatul nu poate fi altfel decât excelent!
Le felicit pe colege pentru organizare, pentru ambiţie şi determinare, le doresc să îşi păstreze aceste calităţi şi le asigur că vor găsi în mine un partener în toate proiectele pe care şi le asumă!”, a spus liderul ALDE, Daniel Olteanu.

În cadrul întâlnirii de la Jupiter, femeile liberal democrate şi-au desemnat noua structură de conducere, iar pentru funcţia de preşedinte interimar a fost nominalizată Mihaela Huşanu.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved