Scandal între fetele parlamentare de la AUR!

 

Diana Șoșoacă, atac la Rodica Boancă: „Băi, fetiță, bagă-ți mințile în cap!”

După ce a fost exclusă din AUR, formațiunea care a propulsat-o din sala de judecată direct în Parlamentul României, senatoarea Diana Șoșoacă a „sărit la gâtul” unei foste colege de partid, Rodica Boancă, parlamentar de Ialomița și vicelider al grupului AUR de la Senat. Scandalul dintre cele două ar fi pornit de la funcții, ceva obișnuit de altfel pe scena politică din România. Vorbim aici despre funcția de vicelider amintită mai sus și cea de la conducerea Comisiei de abuzuri din Parlament, poziții care, din spusele senatoarei Școșoacă, i s-ar fi cuvenit. Într-un live pe facebook transmis la sfârșitul săptămânii trecute, Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa colegei sale din Parlament.

Există o madam profesoară, al cărei nume nu o să îl spun, vă arăt mesajele ei în care îmi scria admirativ, care îmi dă ea lecții. Ea, o necunoscătoare de legi, habar nu are nici pe ce lume e în Parlamentul ăla, îmi dă ea mie lecții despre legi! Băi, fetiță, bagă-ți mințile în cap! Mai întâi fă Facultatea de Drept cum am făcut-o eu cinci ani, dă tu examenele pe care le-am dat eu, lucrează tu cum am lucrat eu (…) și doar atunci să ai tupeul de a-mi face tu mie observație! Ai înțeles, tanti profesoara? Nici măcar nu știi care sunt limitele demnității tale parlamentare, că de restul nu am ce să spun. De-acum încolo, tu să te adresezi celor de teapa ta, nu mie! Când o să ai experiența mea în avocatură și în tot ce înseamnă treburi ale statului și o să faci pentru români cât am făcut eu și colegii mei, atunci să ai tupeul să vorbești cu mine!”, i-a transmis senatoarea parlamentarului de Ialomița

Rodica Boancă, atac pe facebook la Șoșoacă

Reacția parlamentarului AUR de Ialomița Rodica Boancă nu a întârziat să apară și, printr-o postare pe pagina oficială, căci pe Facebook se duce lupta, aceasta i-a răspuns la fel de tăios, dar mai elegant, colegei sale din Parlament. În mesajul postat, senatoarea Boancă susține că nu și-a dorit nicio funcție și că nominalizarea sa la Comisia de abuzuri a fost făcută dată fiind faptul experiența căpătată din poziția de consilier al prefectului de Ialomița.

Urât din partea ta, stimată colegă din Senatul României să vorbești în halul acesta despre ceva ce nu cunoști! Eu nu am vrut nicio funcție, niciodată, mai mult decât am obținut prin votul oamenilor, iar colegii din partid sunt martori. Inclusiv, am rămas uimită când Claudiu Richard Târziu m-a nominalizat ca vicelider, deoarece nu cred că vorbisem cu Claudiu de cinci ori și întotdeauna treburi de partid!

Am fost nominalizată pentru Comisia de abuzuri deoarece am experiență din poziția de consilier al Prefectului între 2007-2009 când mă ocupam de audiențe și petiții. Sunt un profesionist asemenea ție! Am Facultate și Master și o vastă experiență în presă și chiar administrație.

Să spui că tu m-ai băgat în Parlament, cum urlai pe holurile Parlamentului, este o imensitate! Nu, stimată doamnă, pe toți ne-au băgat în Parlament oamenii care au votat și care nu voiau circ, ci inițiative!”, a scris parlamentarul pe pagina de socializare.

Cu același nerv, Rodica Boancă i-a reproșat lui Șoșoacă faptul că a preferat să dezbine în loc să susțină partidul, că face scandal și că urlă, neezitând să o facă mincinoasă și „USR-istă la origini”, altfel ar fi putu fi „un om politic bun”.

Unde erai când AUR protesta la Ministerul Sănătății? Făceai un protest paralel ca să dezbini! Nu ești ceea ce pari, o spun cu regret, deoarece chiar aveam o părere bună despre tine! Nu ai respectat nicio clipă parlamentarii AUR la care te uitai de sus! Scandalul nu a rezolvat nimic niciodată. Când toți te contestau, în campanie, eu îți luam apărarea! Exagerezi și minți, eram acolo când ai jignit și ai denigrat autoritatea a doi superiori din partid! Pentru că nu ai ce spune, urli! Fiind Usr-istă la origini, normal că te ridici pe cadavre și profiți de amărăciunea oamenilor! În 2019 credincioșii erau „pupători de moaște”, apoi brusc ai devenit ortodox – practicantă!

Ipocrizia și minciunile pe care le creezi te vor pierde! Păcat, dacă nu erai așa avidă de putere și atenție, puteai fi un om politic bun!”, a mai spus Rodica Boancă.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved