SC URBAN SA: Anunț public privind decizia etapei de încadrare

SC URBAN SA, titular al proiectului “Extindere rețele de apă și canalizare în municipiul Slobozia, județul Ialomița”, anunță publicul interesat asupra luprii deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Extindere rețele de apă și canalizare în municipiul Slobozia, județul Ialomița”, propus a fi amplasat în municipiul Slobozia, extinedere apă străzile Șelimbăr, Posada, Scheia, Poligonului, Rapsodiei, Sergiu Celibidache, Anton Pann, Dinu Lipatti, Ciprian Porumbescu, Lacului, Vidin, Grânelor, Dealului, extindere canalizare străzile Șelimbăr, Posada, Scheia, Neajlov, Călugăreni, Filaturii, Poligonului, București-Constanța, Rapsodiei, Sergiu Celibidache, Anton Pann, Dinu Lipatti, Aleea Garofieței, Vidin, Grânelor, Dealului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița, str. Mihai Viteazu nr. 1, în zilele de luni-joi între orele 08.00-16.30 și vineri între orele 08.00- 14.00 și la următoarea adresă de internet: www.apmil.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Ialomița.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved