Salvatori din pasiune

 

Începând cu data de 14 iunie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița va începe o nouă etapă a campaniei de recrutare a voluntarilor ”Salvator din pasiune”.

Până pe data de 16 iulie a.c. așteptăm pentru înscriere noi candidați care doresc să se alăture echipei salvatorilor.

Candidatul la statutul de voluntar este persoana care îndeplinește următoarele condiții:

  • are vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani;

  • este apt din punct de vedere medical;

  • nu a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie;

  • nu a pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă;

  • nu este angajat în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență;

  • nu este angajat sau nu își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situații de urgență.

Recrutarea se va realiza în perioada 14.06. – 16.07.2021, de luni până vineri, în intervalul 09.00-15.00 la sediul inspectoratului din municipiul Slobozia, strada Lacului, nr.23.

Înscrierea și recrutarea candidaţilor va fi urmată de o perioadă de 5 zile de analiză a dosarelor, iar dacă acestea îndeplinesc toate condițiile legale, se vor încheia contractele de voluntariat.

Detalii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al jud. Ialomiţa – www.isujialomita.eu (clic pe afișul campaniei) sau la structura de pregătire pentru intervenţie şi rezilienţa comunităţilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la numărul de telefon 0243.232.396/97, interior – 27154.

No posts found: review your shortcode in the editor!

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved