Șahiștii de la Satori Slobozia confirmă și la Cupa Greșu!

În ultimul weekend al vacanței de vară, Clubul Satori din Slobozia a participat în județul Vrancea la Cupa Greșu, concurs organizat de Clubul de Șah „Speranța” Focșani, cu un grup de 10 șahiști însoțiți de instructorul Daniel Nițu. Și de această dată sportivii noștri și-au demonstrat istețimea și capacitatea de a alege cele mai bune strategii pe tabla de șah, obținând rezultatele așteptate.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de Ioan Constantin Chesaru și Vasile Costea.

Ioan Chesaru a participat la două turnee, Turneul B – elo 1600 șah clasic, unde a obținut Locul III – elo 1400 și Turneul D – Blitz Open, unde a obținut Locul I Blitz – elo 1400, iar Vasile Costea a participat la Turneul C copii 10 ani unde a obținut locul I. Chiar dacă nu au obținut premii, rezultatele obținute de ceilalți colegi de club au fost foarte bune: Bobu Valentin Stefan – 4,5 pct, Iosif Constantin – 4 pct, Grama David – 4 pct, Calina Nicolae – 4 pct, Draganoiu Maria – 2 pct, Nicolae Daria – 2 pct, Costea Lucian – 2 pct, Tabăcaru Denis – 1 pct.

Cristian Ursu (președintele ACS Satori Art Slobozia) și instructorul de șah Daniel Nițu ne asigură că deviza clubului „Totul pentru performanță” nu este doar un slogan, ci un mod de lucru prin care fiecare sportiv este motivat spre autodepășire.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved