Rodica Boancă recidivează

 

#TAUR# Ialomița și senatoarea Boancă oferă meditații gratuite pentru elevii din familiile cu venituri sub 4.000 de lei

Rodica Boancă, senatoare AUR de Ialomița, este foarte activă pe faceebok. Am reținut ultima ei postare:

Din 13 septembrie atât eu, în calitate de profesoară de Limba română , cât și coordonatorul – Tineret AUR Ialomița – studentul la Politehnică, Ionel Popescu, vom oferi meditații gratuite pentru elevii din clasele a VIII-a și a XII-a la Limba română și Matematică.

Știu că elevii nu au același nivel de pregătire și orele la clasă nu sunt suficiente mereu, de aceea am decis să venim în ajutorul acelora care nu au posibilități materiale pentru a plăti meditații.

Ne place sau nu, meditația este o metodă de pregătire suplimentară și, atâta timp cât în România nu există sistem integrat de „școală după școală”, este dificil pentru un copil să recupereze ce nu înțelege în clasă.

Condiții de înscriere în proiectul #AUR sunt: dovadă că familia nu are venituri totale mai mari de 4000 de lei net; seriozitate; note de 9 și 10 la purtare în ultimul an.

P. S. Periodic, se vor cere referințe de la școală privind comportamentul și numărul de absențe. Pentru înscrieri vă rog să îmi scrieți pe această pagină sau la tel. 0790199000.”

Se cuvin două scurte comentarii:

  1. Vai de mama lor de copii medidați de un profesor de limba română care nu știe să pună virgulele într-o frază.
  2. Curios din fire cum sunt, stau și mă întreb: cum va reuși profesoara corigentă la limba română și studentul (poate eminent, nu spun nu) la matematici Ionel Popescu să facă față noianului de cereri venite din partea elevilor ale căror familii au un venit net lunar sub pragul celor 4.000 de lei stabilit, cunoscut fiind faptul că majoritatea familiilor ialomițene doar visează la aceste venituri lunare?

Așa că, mai meditează, Rodicuța!

Nicolae TACHE

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved