Rodica Boancă, la încondeiat de ouă cu zece copii în Parcul de la Catedrală

 

La inițiativa deputatului Rodica Boancă (AUR), 10 copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, din Amara și Slobozia, care provin din familii cu posibilități financiare reduse vor participa în zilele de joi și vineri, respectiv 28-29 aprilie, la o acțiune care se va desfășura în Parcul de la Catedrală. Aceștia vor lua parte la activități sportive, artistice și vor încondeia ouă.

În Săptămâna Mare a Paștelui am ales să-mi îndrept atenția către un grup de copii ai căror părinți nu au posibilități financiare, pentru a le oferi mici bucurii acestora. Este o perioadă de înaltă încărcătură spirituală, astfel că tradițiile de Paște pot fi aduse în prim plan, încondeierea ouălor fiind una dintre ele. Mai mult decât atât, copiii pot participa la întreceri sportive, la activități artistice, dar și de cateheză. Cu siguranță, această acțiune ne va aduce pe toți mai aproape de spiritul Paștelui”, a precizat Rodica Boancă, deputat AUR.

La final, cei 10 copii vor primi pachete cu produse specifice sărbătorilor Pascale.


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate