Rezultatele complete ale primei etape din Cupa României – faza județeană

Prima etapă a Cupei României la fotbal (faza județeană) s-a consumat sâmbătă, cu meciurile care au angrenat echipele din Liga 5 – Seria I.

O mare surpriză este eliminarea liderului seriei (AS Căzănești), după un meci disputat pe propriul teren în compania Gloriei Ograda. Meci viu disputat și spectaculos, cu prelungiri și executarea loviturilor libere de la 11 metri, la Gura Ialomiței, unde echipa gazdă a învins Recolta Săveni. Cum era de așteptat, FC Traian a câștigat lejer acasă cu Diana Scânteia. Albești 08 a câștigat meciul cu 3-0 ca urmare a neprezentăprii echipei Ialomița Sudiți. În fine, pe terenul de la Gimbășani spectatorii au avut parte de un meci cu două reprize diametral opuse. În prima, Real Cosâmbești nu s-a prea regăsit, oaspeții de la Unirea Mihail Kogălniceanu dominând copios pe alocuri jocul. S-a terminat, totuși, 0-0. În a doua repriză în schimb gazdele și-au revenit și au introdus de trei ori mingia în poarta oaspeților.

După cum se știe, echipele din Liga 5 – Seria II au disputat meciurile din prima etapă a Cupei României în data de 5 decembrie. Iată rezultatele complete ale etapei.

REZULTATE, PRIMA ETAPĂ

FC Traian Diana Scânteia 6-1

AS Căzănești – Gloria Ograda 0-1

Real Cosâmbești- Unirea M. Kogălniceanu 3-0

Gloria G Ialomiței- Recolta Săveni 5-3

Albești 08 – Ialomița Sudiți – neprezentare oaspeți

Gloria Alexeni – Juventus Borănești 6-4

Libertatea Sălcioara – Athletic Valea Măcrișului 3-2

Voința Maia – Stăruința Broșteni 1-4

Secunda Adâncata- AS Coșereni 8-0

Avântul Grindu-Unirea Gârbovi 2-7

Fulgerul Fierbinți- Juventus Movilita 1-3

În primăvară, vor intra în competiție și echipele din Liga 4

Ca urmare a victoriilor disputate în prima etapă, s-au calificat FC Traian, Gloria Ograda, Real Cosâmbești, Gloria Gura Ialomiței, Albești 08, Gloria Alexeni, Libertatea Sălcioara, Stăruința Broșteni, Secunda Adâncata, Unirea Gârbovi și Juventus Movilita. Lor li se adaugă echipele FC Dridu și Recolta Buești.

În etapa a doua, vor intra în competiție și echipele din Liga 4. Tragerea la sorți pentru stabilirea partidelor etapei va avea loc în primăvara anului viitor, la o data stabilită ulterior, care va fi anunțată din timp tuturor membrilor afiliati!

Nicolae TACHE

* Imagini de la partida Real Cosâmbești – Unirea M. Kogălniceanu

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved