Rezultate de excepție pentru luptătorii cadeți de la CSM Slobozia la Campionatele Naționale

 

Trei medalii de aur, una de argint și una de bronz câștigate de Nicoleta Băjan, Steluța Subțirică, Marian Subțirică, Denisa Negoiță și Constantin Morar

În perioada 14-16 octombrie la Năvodari au avut loc Campionatele Naționale 2021 la lupte libere rezervate cadeților, campionate care a adus luptătorilor de la CSM Unirea Slobozia trei medalii de aur, una de argint, una de bronz și un loc 5.

În probele feminine CSM Slobozia a cucerit două titluri de campion național prin Nicoleta Băjan la categoria 49 kg și prin Steluța Subțirică la categoria 69 kg, dar și un argint la categoria 57 kg prin Denisa Negoiță.

În probele masculine, sportivii noștri au obținut o medalie de aur și titlul de campion național prin Marian Subțirică la categoria 71 kg, o medalie de bronz la categoria 65 kg prin Morar Constantin, în timp ce la categoria 60 kg Toader Cristian s-a clasat pe locul cinci.

În urma acestor rezultate, antrenorul emerit Nicolae Pârvu, coordonator al secției de lupte a Clubului Sportiv Municipal, a ținut să aducă mulțumiri primarului Dragoș Soare și viceprimarului Gigi Manea, cei care au făcut în urma demersurilor sale ca această secție de lupte (sport olimpic) să existe.

Nicolae TACHE

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved