REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat persoana bănuită de comiterea unei infracțiunii de tâlhărie în data de 25 noiembrie a.c., asupra unui bărbat din municipiul Slobozia. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, fiind prezentat în cursul zilei de astăzi magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au efectuat o percheziție pe raza comunei Ciulnița, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 25 noiembrie a.c., în timp ce un bărbat de 56 de ani, se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia, cel în cauză, prin folosirea de acte de violență, i-ar fi sustras sacoșa în care avea portofelul, documente personale, precum și suma de 450 de lei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată la domiciliul de pe raza comunei Ciulnița, în curul zilei de ieri fiind condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved