Recrutare candidați pentru Școala de subofițeri de pompieri din Boldești

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al Judeţului Ialomița recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat în cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, în perioada septembrie-octombrie 2021.

Pentru această sesiune sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an, perioada pentru depunerea cererilor de înscriere fiind 02-14 septembrie 2021.

Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ cuprinde următoarele etape premergătoare:

– Completarea unei Cereri-tip de înscriere, prevăzută în anexa nr. 1 la Dispoziția-cadru nr. II/17953/2019, cu modificările și completările ulterioare ce se descarcă de pe site-ul oficial al MAI(https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2021/02/Anexa-1-cerere-inscriere-scoli-postliceale-MAI-1.pdf ) împreună cu Declarația de confirmare a cunoaşterii şi acceptare a condiţiilor de recrutare. Acestea se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail cariera@isujialomita.eu, în perioada 02 – 14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

– La primirea cererii-tip de înscriere, persoana cu sarcini de recrutare atribuie candidaților, codul unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs. Cererea-tip de înscriere, cuprinzând elementele prevăzute anterior se scanează și se comunică candidaților prin e-mail.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun documentele solicitate, în format fizic, până la data de 22 septembrie 2021.

Locurile disponibile sunt repartizate astfel:

– Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 275 locuri, din care: 264 IGSU (2 pentru romi), 5 IGPR,1 IGAv, 1 DGPI; 2 COMENDUIRE, 2 C.S DINAMO. Maistru militar auto – 25 locuri, din care: 12 IGSU, 2 IGJR, 1 IGAv, 5 DGL, 5 IGPR 2 .

Pentru informaţii suplimentare privind documentele necesare pentru înscriere, condiţiile de participare la concurs şi criteriile specifice, persoanele interesate se vor adresa personalului cu atribuţii de recrutare a candidaţilor din cadrul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomița, (din municipiul Slobozia, Strada Lacului nr. 23), la telefon 0243.232.396/0243.232.397, interior 27008, 27131, sau vor putea accesa următoarele adrese de web: www.isujialomita.eu, www.scoaladepompieri.ro

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved