Reacția Pro România Ialomița după alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Ialomița

COMUNICAT DE PRESĂ

Afirmăm de acum că acest proiect PSD-PNL este sortit eșecului

Luni s-a mai derulat un episod din tragicomedia blatului PSD – PNL, care vizează acapararea mafiotă a județului sub explicația puerila “așa a vrut electoratul“.

Oare așa sa fie?

Oare așa a vrut electoratul din cele 44 de localități (din 66) în care la alegerile locale lupta s-a dat între candidații PNL și cei ai PSD, dintre care în 10 au cîștigat la limită cei de la PSD iar în alte 6 au câstigat la limită cei de la PNL?

Oare acum cei care au luptat din greu unii împotriva altora sunt acum extrem de multumiți de “marea alianță“ care le face bine doar șefilor celor doua partide care și-au asigurat astfel un mandat liniștit în care își pot vedea nederanjați de afacerile proprii sau ale camarilei, într-o frățietate mafiotă?

Noi credem că nu asta a fost voința electoratului. Pentru că un cetățean care a votat toată viața “trei trandafiri” nu poate privi cu ochi buni această mezalianță ticăloasă. Tot la fel cum votanții tradiționali ai PNL și mai ales susținătorii președintelui Johannis (cîți or mai fi) nu credem că apreciază aruncarea PNL in brațele “ciumei roșii“, adică a Pe-Se-De-ului toxic. Și mai credem că nici conducerile centrale ale celor două partide nu sunt foarte încântate de realizarea acestei monstruoase coaliții care de ieri conduce în totalitate Primăria Slobozia și județul Ialomita.

Noi, cei de la Pro România, atragem atenția, așa cum am făcut-o și în ședințele Consiliului Municipal Slobozia sau ale Consiliului Județean Ialomița, că nu asta a vrut electoratul. Că cetățenii din Slobozia și din Ialomița nu au cauționat prin votul lor astfel de alianțe ticăloase prin care să se creeze cvasimajorități care nu mai pot fi nicicum controlate, care vor acționa exclusiv pentru a-și împarți frățește posturi, sinecuri, resurse dând total deoparte interesele cetățenilor din Slobozia și din județ. Noi, cei de la Pro România afirmăm de acum că acest proiect PSD-PNL este sortit eșecului, că nu va aduce nimic bun locuitorilor din Ialomița, că rupându-se echilibrul politic va fi foarte greu de controlat modul în care decidenții municipali și cei județeni vor exercita puterea încredințată de cetățeni.

În consecință, noi, cei de la Pro România rămânem singura și adevărata voce a opoziției, reprezentanții legitimi ai cetățenilor și vom veghea la derapajele de orice fel ale majorității toxice PSD-PNL, păstrându-ne crezul de a fi Pro Ialomița și Pro Slobozia.

Organizația Pro România Ialomița,

Coordonator Petre Gigi


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved