Razie în Slobozia

 

* În ziua de 30 septembrie, polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. În cadrul activităților au fost desfășurate și patru percheziții domiciliare, în urma cărora trei persoane a fost reținute pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

În cursul zilei de ieri, peste 70 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, criminalistică și investigații criminale, au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere precum și pentru punerea în executare a patru mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind prezentați magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, sumele de 4300 lei și 100 euro, precum și șase telefoane mobile și mai multe înscrisuri.

Activitățile de probare a infracțiunii s-au desfășurat cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia și în colaborare cu lucrătorii din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Ialomița.

În cadrul razei au fost instituite filtre rutiere pe raza municipiului Slobozia și au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15000 de lei.

Totodată, față de opt conducători auto a fost luată măsura complementară de reținere a certificatelor de înmatriculare, în timp ce doi șoferi au rămas fără permisul de conducere după ce au fost depistați încălcând normele rutiere.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved