Razie de ampoare la Urziceni

 

* Acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a accidentelor de circulație * În cadrul activităților au fost desfășurate și 7 percheziții domiciliare, în urma cărora 3 persoane a fost reținute pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În cursul zilei de 10 martie, 65 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița precum și jandarmi ialomițeni au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere, prevenirii răspândirii virusului COVID-19 precum și pentru punerea în executare a șapte mandate de percheziție domiciliară, care au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia urmând a fi prezentați magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autovehicul și mai multe scule electrice.

Totodată, la domiciliul bărbatului de 42 de ani polițiștii au identificat 3.680 de țigarete pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

În cadrul filtrelor rutiere instituite au fost verificate 120 de autovehicule și legitimate peste 150 de persoane.

Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 11.275 de lei, iar un permis de conducere a fost reținut.

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved