Razie de amploare la Căzănești

 

* 88 de persoane amprentate, 126 de autoturisme controlate, 61 de sancțiuni contravenționale aplicate și 500 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști.

În seara zilei de 18 iunie, 120 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și peste 50 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Ialomița și Constanța, însoțiți de câini de serviciu, au desfășurat o acțiune de amploare pe raza Orașului Căzănești, în vederea prevenirii infracționalității stradale.

Au fost controlate în trafic 126 de autovehicule și legitimate peste 150 de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat cu două laboratoare mobile, în cadrul acțiunii fiind amprentate și fotografiate 88 de persoane cu domiciliul în orașul Căzănești

De asemenea, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20.000 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite. Trei societăți comerciale au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor legale, fiind confiscate produse alimentare și 500 de kilograme de deșeuri feroase, valoarea bunurilor ridicate fiind de 686 de lei.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved