Razie de amploare la Borănești

 

* Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat vineri după amiază în comuna Borănești pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au fost amprentate 74 de persoane și aplicate 64 de sancțiuni contravenționale.

La data de 26 iunie a.c., în intervalul 16:30 – 19:00, peste 70 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase și investigaţii criminale au desfășurat o acțiune de amploare pe raza comunei Borănești, ce a avut ca scop prevenirea comiterii infracţiunilor în segmentul stradal, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii precum și respectarea normelor rutiere și a celor aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

Au fost controlate în trafic 186 autovehicule și legitimate peste 270 de persoane.

În cadrul activităților polițiștii Serviciului Criminalistic au amprentat și fotografiat 74 de persoane cu domiciliul în localitatea Borănești.

De asemenea, au fost aplicate 64 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 34.300 de lei, atât pentru nerespectarea normelor rutiere, cât și a celor privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

3 societăți au fost depistate că au comercializat produse alimentare, de uz casnic și alcool sanitar fără respectarea prevederilor legale, fiind confiscată suma de 1277 de lei, contravaloarea bunurilor deținute ilegal.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și Grupării Mobile Constanța.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved