Razie a poliției cu elicopterul survolând Țăndăreiului

 

* În cadrul unei acțiuni cu efective mărite de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, pe raza orașului Țăndărei, peste 130 de efective ale poliției și jandarmeriei au amprentat 123 de persoane și au sancționat 68 de contravenienți, pentru încălcarea normelor rutiere, precum și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În ziua de 14 iulie, 97 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 34 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune de amploare pe raza orașului Țăndărei, în vederea prevenirii infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acțiunii.

123 de locuitori ai orașului Țăndărei au fost amprentați și fotografiați, fiind verificate și legitimate în total 277 de persoane.

Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 33.800 de lei.

În scopul reducerii riscului rutier, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița au folosit aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, inclusiv dispozitivele TruCam.

Pentru încălcarea normelor rutiere au fost amendați 43 de participanți la traficul rutier, verificate 176 de autoturisme, fiind reținute 4 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, echipajele de polițiști acționând permanent în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved