Rădulești: Inaugurare loc de joacă pentru copii la standarde europene

 

Comuna Rădulești completează lista localităților care au obținut finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală finanțat de Consiliul Județean Ialomița prin realizarea unui obietiv de ivestiții care se referă la amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

Contractul de finanțare a fost semnat în data de 30.04.2020, cu o durata de execuție de cinci luni, însă proiectul a fost finalizat în doar aproximativ două luni.

Este un eveniment care marchează închiderea unui proiect de construcție a unui loc de joacă în comuna Rădulești a cărui perioadă de implementare a fost inițial de 5 luni, însă acesta a fost executat într-un timp mult mai scurt, de doar două luni, ceea ce mă bucură foarte tare. O dovadă în plus că, dacă ne concentrăm cu toții, dacă colaborăm, putem realiza lucruri mari”, a declarat Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița la evenimentul care a marcat închiderea proiectului de construcție.

Suprafața terenului este de 815 metri pătrați acopeită cu tartan și împrejmuită cu un gard de peste 60 de metri. Parcul este dotat cu elemente de joacă pentru copii și echipamente de fitness fiind destinat celor peste o mie de copii și adulți ai comunei Rădulești.

Valoarea totală a proiectului a fost de 319.049,68 lei din care 200.000 lei finanșare nerambursabilă din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitar Ialomița, diferența fiind suportată din bugetul local al UAT Rădulești.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved