„PSD nu poate vota pentru un nou guvern-gropar al tuturor românilor!”

 

Ștefan Mușoiu, deputat:

PSD nu poate vota pentru un nou guvern-gropar al tuturor românilor!”

PSD rămâne ferm pe poziție și spune că nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR al cărui program de guvernare „taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor.” Mai mult decât atât, social democrații susțin că nu există niciuna dintre cele 10 măsuri urgente care i-au fost înaintate premierului desemnat.

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, aduce în prim planul opiniei publice câteva dintre măsurile aplicate de guvernul mionoritar PNL-UDMR, care au condus către colaps social și economic, precum și distrugerea sistematică a țării prin tăierea și supraimpozitarea tuturor românilor.

Singurele rezultate ale guvernului minoritar PNL-UDMR au fost scăderea nivelului de trai al românilor, deteriorarea vieții oamenilor intr-un mod brutal-generând mult prea multe drame umane, colaps social si economic, și distrugerea sistematică a țării prin tăierea și supraimpozitarea tuturor românilor! Niciuna dintre cele 10 măsuri salvatoare și urgente, prezentate de PSD, nu a fost luată în considerare în noul program de guvernare al dreptei cârpite! În loc să se majoreze cu acel 8% promis de Cîțu, salariul minim rămâne același! Nici alocațiile copiilor nu vor mai crește cu cele 20% procente, pe care Vîlceanu le anunța pentru ianuarie 2022! Nu se mai indexează deloc nici pensiile, nici măcar cu infimul 6%!”, a precizat parlamentarul.

În același context, demnitarul susține că se reintroduc taxele pentru românii din diaspora, taxe care au fost eliminate, anterior, de guvernarea PSD!

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved